Cake met courgette en verstopte eieren
Als 'baas', 'founder' of voor mijn part 'CEO' van de swiepswoepswap, heb ik natuurlijk een aardige vinger in de pap waar het de verdeling van deze gezellige receptenuitwisseling voor foodbloggers betreft. Het was dan ook niet geheel toevallig dat ik mezelf deze 7e (!) editie had gekoppeld aan die leuke Tamara van het foodblog Aan Tafel Met Tammie. Haar website staat namelijk vol met Indische gerechten en daar doe ik vooral mijn huisgenoot een groot plezier mee. Wat is er dan Indisch aan deze courgettecake, hoor ik je denken? Nou. Ehm. Precies niks eigenlijk. Maar hij leek me zo lekker, dat ik m'n plannen omgooide en op de Italiaanse toer ging. De cake van Tamara heb ik overigens ook veritaliaanst (ja, dat is een woord), door de feta te vervangen door Parmezaanse kaas en er nog meer Italiaanse smaken aan toe te voegen. En er zitten dus hele gekookte eieren in. Lekker jaren 80. Ik hou d'r van.