Samenwerken

Samenwerken?
Dat kan! Leuk zelfs! Te denken valt hierbij aan:

  • Tekst(her)schrijven/ redigeren
  • Blogs, websiteteksten, nieuwsbrieven, columns 'and more'
  • Reviews van restaurants, producten, kookboeken of diensten

Wat kun je van mij verwachten?

Ik ben een schrijver. Dat is wat ik leuk vind om te doen, waar ik gelukkig van word en (goed nieuws voor jou) waar ik goed in ben. Waarom je voor mij zou moeten kiezen? Omdat mijn schrijfstijl anders dan anders is en daarmee opvalt tussen die 13 in een dozijn-tekstschrijvers. Mijn manier van schrijven kan het best worden omschreven als helder en 'zonder opsmuk',  gecombineerd met een flinke dosis humor. Ik krijg vaak te horen dat mijn teksten zo heerlijk herkenbaar zijn. Het is ook daarom dat ik alleen schrijf over producten, bedrijven of diensten waar ik zelf achter sta of blij van word. Een oprechte tekst heeft naar mijn idee zoveel meer effect dan een gelikte reclameboodschap. 

Uitnodigingen en opsturen producten

Ik vind het altijd leuk om persberichten, uitnodigingen of producten te ontvangen. Het is alleen geen garantie dat ik er ook daadwerkelijk iets over zal schrijven. Zoals eerder gezegd, ik schrijf er alleen over wanneer ik het vind passen bij Mandyandmore en ik er zelf enthousiast over ben. Wanneer ik melding maak van een samenwerking op mijn eigen sociale mediakanalen, zal ik hier altijd eerlijk en transparant over zijn.

Interesse?

Stuur mij een mailtje met uw wensen naar info@mandyandmore.nl 

Mandyandmore is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder kvk nummer 82226717

Mandyandmore in de Media

Mijn samenwerkingen met...

Evenementen

Lekker Gemekker

Ik ben dol (DOL) op geitjes. Om te aaien, te knuffelen en om bovenaan mijn verlanglijstje te hebben staan. Want ja, ik zou serieus zelf wel een geitje willen. Voor op het balkon. Maar omdat ik denk dat het beestje in kwestie daar zelf niet zo heel erg gelukkig van zal worden, heb ik dat idee maar laten varen. Jullie begrijpen dat ik geen seconde hoefde te twijfelen toen ik onlangs door Francine van Heerlijke Happen uitgenodigd werd voor een heuse geitjesbelevingsdag bij melkgeitenhouderij Lekker Gemekker in Andel. En een beleving werd het. Samen met een heleboel andere gezellige foodbloggers maakten we kennis met geitenboer Johan die ons vol passie over zijn bedrijf, zijn geitjes en hun ambachtelijk gemaakte boerenijs van geitenmelk vertelde. 

Lees meer »