Home » And More » Persoonlijk

Persoonlijk

Ik ben niet zo'n 'over-mezelf-prater'...nooit geweest ook. Ik ben meer het type 'krop-het-allemaal-maar-op-totdat-het-niet-meer-gaat'. Ik heb al meerdere malen de tip gekregen om dingen van me af te schrijven. Over leuke dingen (makkie), maar vooral over dingen die mij dwars zitten. Over mijn eigen 'struggles in life'. Over mijn ongewenste kinderloosheid. Over het feit dat ik twee keer* getrouwd ben. En even zo vaak ook weer gescheiden. Over de periodes dat het even niet zo lekker liep. Over keuzestress m.b.t. mijn werk (wat wil ik nou eigenlijk?). Over het eeuwige gejojo met mijn gewicht.
Waarom ik dit soort dingen in hemelsnaam met het ganse wereld-wijde-web zou willen delen? Tja, dat vraag ik me ook af. Misschien gewoon omdat het wel lekker typt, zo op mijn vertrouwde website. Of omdat die categorie 'and more...' er niet voor niets is. Of misschien wel omdat ik deze dingen dan niet meer hardop hoef te vertellen. 

Enne, een kleine tip mijnerzijds: je hoeft het niet te lezen hè? Als je daar geen zin in hebt, klik je lekker door. Even goede vrienden.... 

Sinds 14-10-2010 staat de teller op drie keer. Getrouwd dus. En dat gaan we vooral zo houden :-)