Recepten

Op deze pagina's vind je recepten van de dingen die ik lekker vind. Op zoek naar spruitjes, kippenlevertjes of spannende recepten met insecten? Dan moet ik je helaas teleurstellen. Ook is het wel handig om erbij te vermelden dat ik het liefst kook zonder 'pakjes en zakjes'. Ik houd niet van verspilling en gooi daarom ook bijna nooit eten weg. Ik probeer er altijd nog iets van te maken. Ook zul je veel vegetarische gerechten tegenkomen. Ik vind het het belangrijk om niet teveel vlees te eten. En als ik dat dan toch doe, dan altijd biologisch! 
Mocht je dit nu iets teveel geitenwollensokkerig vinden klinken, wees gerust. Ik ben geen healthfreak, maar ik ben me wel graag bewust van dat wat ik in mijn mond stop. Waar komt mijn eten vandaan en hoe wordt het geproduceerd? Niet alleen voor mijzelf, maar ook in het kader van 'een betere wereld begint bij jezelf'. 


Reactie plaatsen

Reacties

Ria Hollander
6 jaar geleden

Dag Mandy, je moeder heeft me in Zuid Afrika vertelt over jouw hobby! En wat ziet dit er allemaal goed en lekker uit! Ga zekere recepten proberen!

Mandy
6 jaar geleden

Bedankt Ria, leuk om te lezen!