Mijn favoriete winkels

Toen ik ruim twintig jaar geleden in Rotterdam studeerde, ging ik naar de Lijnbaan om te shoppen. Dat was the place to be. Een aantal jaren later was daar opeens de Koopgoot, maar veel meer dan dat had Rotterdam op winkelgebied niet te bieden. Sterker nog, de meeste wijken in Rotterdam kon je destijds maar beter vermijden. Inmiddels zijn er gelukkig veel leukere plekken voor in de plaats gekomen. Wat denk je van het Mauritskwartier (de Botersloot, Pannenkoekstraat en Nieuwemarkt), met al z'n hippe boetiekjes, trendy woonwinkeltjes en gezellige eettentjes. Maar ook in mijn eigen Kralingen schieten de leuke winkeltjes als paddenstoelen uit de grond! Op deze pagina een greep uit mijn favoriete shop-hotspots in Rotterdam!


Be.So.Different

Bij een uitstapje naar Rotterdam, mag een bezoekje aan de Pannekoekstraat zeker niet ontbreken. Deze gezellige winkelstraat in het Mauritskwartier biedt een compleet aanbod voor het betere shopwerk. Trendy boetiekjes, vintage-shops, hippe woonwinkels en genoeg mogelijkheden om neer te strijken voor koffie, lunch of borrel.Mijn favoriete kledingwinkel in Rotterdam bevindt zich halverwege deze straat: Be.So.Different 

Lees meer »

2Close fashion

De Vlietlaan (op de grens tussen Kralingen en Crooswijk) is tegenwoordig steeds meer 'hot and happening' op winkelgebied. Sinds Jordy's Bakery er een jaar geleden zijn deuren opende, weten steeds meer mensen ook dit stukje van Rotterdam te vinden. Op het punt waar de Oudedijk overgaat in de Vlietlaan is sinds enkele maanden 2Close fashion gevestigd. 

Lees meer »