Alles over mijn samenwerking met Albert Heijn

Sinds november 2017 mag ik mijzelf 'ambassadeur van Albert Heijn' noemen. Weer eens wat anders dan 'juf', een enorme eer en heel leuk om te doen. Op deze pagina vertel ik je alles over wat dit ambassadeurschap precies inhoudt.  

Helaas heeft Albert Heijn eind 2018 besloten te stoppen met de ambassadeurs. Ik vond het super leuk om te doen en dergelijke samenwerkingen smaken zeker naar meer. 


#ahmindersuiker

Ik gebruik niet zoveel suiker. Dacht ik. Totdat je de etiketten op producten waarvan je niet verwacht dat er überhaupt suiker in zit, eens wat beter bestudeert. Dan schrik je je de ter.. (ehm...een hoedje). Deze maand kreeg ik van mijn vrienden van de Appie de opdracht om gerechten te bedenken zonder (of met minder) suiker. En om dat ons wat makkelijker te maken, heeft Albert Heijn voor alle AH Eigen Merk producten een etiket ontwikkeld waarop je precies kunt zien hoeveel gram suiker er toegevoegd is aan het product.Deze heerlijke ananas-kokosyoghurt heeft een heerlijke fris-zoete smaak en heeft inderdaad geen zoete toevoeging nodig!

Lees meer »

Gezond eten duur? Welnee!

Deze maand moest (eh...mocht) ik van mijn vrienden bij de Albert Heijn aan de slag rondom het thema: 'goede producten voor een goed prijsje'. Aan mij de schone taak om te laten zien dat gezond eten helemaal niet duur hoeft te zijn.Er wordt vaak gedacht dat je duurder uit bent wanneer je gezond wilt eten. Dat hoeft echter helemaal niet zo te zijn! Met onderstaande tips bespaar je al snel een paar euro (of meer dan een paar) op je wekelijkse boodschappen. Ook op groente en fruit.

Lees meer »

3 recepten met boerenkool (die ik wèl lekker vind)

Ik ben een makkelijke eter en was dat als kind ook al. Boerenkool heeft mij echter nooit kunnen bekoren (en dat is de subtiele manier om te zeggen dat ik het om te gruwelen vond). Gelukkig mocht ik van mijn moeder drie dingen kiezen die ik echt niet lustte en kreeg ik iets anders wanneer er boerenkool, spruitjes of hutspot op het menu stonden. De laatste twee heb ik in de loop der jaren leren waarderen, maar boerenkool heeft me nooit kunnen overtuigen. Dit zat mij (als enthousiaste hobbykok) toch niet lekker, dus hierbij presenteer ik jullie (met gepaste trots) drie gerechten waarin ik boerenkool wel te hachelen vind.

Lees meer »

Tips & Tricks voor de Appie-app

Zoals gezegd ben ik groot fan van de Appie (a.k.a. de Albert Heijn). En dat is daar niet onopgemerkt gebleven, want ik werd eind 2017 gevraagd om ambassadeur te worden van mijn lievelingswinkel. En voor wie nu kokhalsneigingen krijgt: nee dit is geen slijmerij, ik word oprecht heel erg blij van alles wat maar Appie-gerelateerd is: ik lees de Allerhande altijd van voor naar achteren, ga voor mijn plezier naar het filiaal bij mij om de hoek (ik kan iedereen de Albert Heijn aan de Oudedijk in Kralingen, Rotjeknor van harte aanbevelen) en ik kijk regelmatig op mijn Appie-app. Bekt ook lekker...appie-app. Ik probeer de mensen in mijn directe omgeving er regelmatig van te overtuigen dat deze app echt onmisbaar is voor het betere boodschappenwerk. Waarom? Onderstaande foto's zeggen genoeg!

Lees meer »

Mijn eerste opdracht als AH-Ambassadeur

Enige tijd geleden werd ik via mijn Instagram-account benaderd met de vraag of ik ambassadeur van de Albert Heijn wilde worden. Dat klonk natuurlijk heel leuk (en ik was ook zeer vereerd), maar ik had geen idee wat dit AH-ambassadeurschap eigenlijk precies inhield....

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.