Mijn eerste opdracht als AH-Ambassadeur

Gepubliceerd op 3 november 2017 om 00:00

Enige tijd geleden werd ik via mijn Instagram-account benaderd met de vraag of ik ambassadeur van de Albert Heijn wilde worden. Dat klonk natuurlijk heel leuk (en ik was ook zeer vereerd), maar ik had geen idee wat dit AH-ambassadeurschap eigenlijk precies inhield....

"Als ambassadeur van Albert Heijn krijg je niet alleen iedere maand een goodiebox & cadeaukaart toegestuurd maar krijg je ook toegang tot events en ben je vaak een van de eerste die producten mag testen en reviewen" , zo was te lezen in de informatie die ik per mail ontving. Natuurlijk zei ik volmondig JA op deze uitdaging en vol spanning wachtte ik mijn eerste opdracht af.


Enige dagen later werd mijn eerste zogeheten 'goodiebox' geleverd. En wat voor één! Een doos vol 'Chocolat happiness' van het merk Delicata (eigen merk van AH). Delicata heeft het assortiment uitgebreid naar meer dan 30 smaken. Van 'oud en vertrouwd' melk, wit en puur, naar smaken als stroopwafel, karamel-popcorn of bosbes-viooltjes.

De opdracht van deze #delicatachallenge luidde: 8 verschillende repen om zelf van te genieten (yes!) of te delen met anderen (vooruit dan maar). Ook moest ik aan de slag met het bedenken van recepten met chocolade. Een opdracht naar mijn hart (en mond). 

Ik maakte voor deze opdracht o.a. chocoladefudge met aardbei en balsamico. Het recept daarvan zal ik jullie besparen, want ze smaakten voor geen meter. Mijn chocolademousse, croissantjes met chocolade en roomijs met walnoten, honing en ... chocolade vielen hier gelukkig beter in de smaak. 

Op Insta kun je onder #delicatachallenge of #vriendenvanah de creaties van mijn collega-ambassadeurs vinden.  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.