#appiechristmas and more

Gepubliceerd op 8 december 2017 om 00:00

In december ontving ik van Albert Heijn een inspiratie box in het teken van (hoe kan het ook anders) kerst!

De box was goed gevuld met super lekkere producten en toffe accessoires uit het AH-Kerst assortiment. Denk hierbij aan een AH Luxe Amandelkrans, een romige Christmas Bundt-Cake (die me een partij lekker was!) en marsepeinen kerstboompjes. Mijn favoriet was het kersthert (of eland, maar ik vind 'kersthert' een leuker woord) voor in de boom. Helaas voor mijn kersthert heb ik het lusje eraf geknipt (vond ik storend op de foto) en kan ie nu fluiten naar een toekomst als kerstboomversiering. Ach, nu mocht ie op de tafel en daar leek hij het ook prima naar zijn zin te hebben. 

Verder deze maand de opdracht om 'je (net als op de #allerhandekerstcover) helemaal uit te leven in de keuken en aan de slag te gaan met het ingrediënt "meringue’’: opgeklopt eiwitschuim waar je vervolgens een prachtige kerstkrans van kunt maken vol met de mooiste versieringen!'

Zo gezegd, zo gedaan...Nou ja, dat had nog wat voeten in aarde (tip: ontvet de kom van je keukenmachine met citroen voordat je de eiwitten gaat opkloppen), maar ik was best (lees: whoehoooooo) trots op het eindresultaat! Ik heb voor deze kerstkrans het recept voor de meringue uit de #allerhande gevolgd en gecombineerd met homemade lemoncurd en frambozenroom (de recepten hiervan volgen nog). 

      


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.