Natalies kookboek

Gepubliceerd op 17 juni 2018 om 20:49

Oké, ik zal het maar direct eerlijk toegeven. Bakken is...zeg maar niet helemaal mijn ding. Mijn pizzadeeg schijnt maar niet te willen rijzen, met de door mij gebakken broden kan je iemand de hersens inslaan en al menig taart is na het bakken volledig ingestort (en ik daarbij). Natalie Heemskerk laat op haar instagramaccount @natalieskeuken al jaren zien dat bakken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. En nu heeft die leukerd (want dat is ze) ook nog eens een kookboek geschreven vol met recepten zonder poespas. Broden, taarten en andere smaakvolle gerechten die voor elke hobbykok makkelijk te maken zijn.  

Review Natalie's keuken kookboek Natalie's

Deze gezellige moeder van 4 pubers begon enkele jaren geleden met het plaatsen van recepten op haar eigen website 'Natalies keuken'. Het daaraan gekoppelde Instagram account is met inmiddels ruim 36.000 volgers een groot succes te noemen. Het geheim van haar succes zit hem wat mij betreft vooral in haar heerlijke no-nonsens 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'-mentaliteit. Natalie geeft haar volgers een eerlijke kijk in haar leven, zonder filters of andere opsmuk. Een spelfoutje hier, een make-uploze foto daar ... gewoon zoals ze is. Niets meer en niets minder. En juist daarom misschien wel zo inspirerend. Want Natalie deelt ook haar mindere momenten met haar trouwe fans, neemt ons mee in haar eigen struggles in het leven en in de manier waarop zij deze te lijf gaat. 
Deze manier van leven sluit naadloos aan bij haar motto in de keuken 'heerlijk en eerlijk eten'. Eten zonder pakjes en zakjes. En het liefst ook zonder toegevoegde suikers, gluten of koemelk. Eten moet vooral lekker zijn, dus aan een culinaire opmaak van haar borden doet Natalie niet. En dat hebben haar gerechten ook helemaal niet nodig. 

Dit kookboek is een verzameling van de favoriete gerechten van Natalie en haar gezin. Van (h)eerlijke ontbijtjes, tot salades, soepen en eenpansmaaltijden. En heel veel baksels dus. Snijkoek bijvoorbeeld en havermoutbrood, eierkoeken of healthy snickers. Het ziet er allemaal even smakelijk uit en met de stap-voor-stap-instructies van Natalie kan het eigenlijk niet meer misgaan. 
Ik heb vandaag voor het eerst van mijn leven een brood gebakken dat ook daadwerkelijk gelukt is. En het was nog lekker ook! Bedankt, Natalie!


Ook benieuwd naar de recepten van Natalie? Neem een kijkje op haar website! Vindt ze leuk!

http://www.natalieskeuken.nl/ 

 

Wil je dit kookboek ook op jouw boekenplank hebben staan? Je kunt hem bestellen via 

Psssttt, nog een super leuk nieuwtje: er is een tweede kookboek in de maak! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.