Inspiratie november 2019

Gepubliceerd op 1 december 2019 om 16:54

Met 75 deelnemers is de Swiepswoepswap van november met recht een groter succes dan ooit te noemen. Op Instagram kun je via de hashtag #swiepswoepswap alle geswiepte (ja, dat is een woord) recepten zien. Vele swoepers (ja, ook dat is een woord) hebben vervolgens ook een blog geschreven over hun swiepswoepswap-bijdrage van november. De links naar enkele van die recepten kun je in onderstaand overzicht vinden.
Ikzelf had deze maand de eer iets te mogen koken van My Food Blog. Het kiezen van een recept was nog niet zo makkelijk, Judith heeft zoveel lekkere gerechten op haar blog staan. Eigenwijs als ik ben, heb ik daarom niet één maar twee recepten geswapperd (yep, ook deze term kan in de Dikke van Dale). En zowel de pindakaaswafels als de zuurkoolbroodjes komen hier vaker op tafel! 

Swiep swoep swap-inspiratie van november

Lieve Swiepswoepswappers, bedankt voor jullie deelname aan de swiepswoepswap van deze maand.
Doen jullie in januari weer mee?

Reactie plaatsen

Reacties

Anouk
4 jaar geleden

Wat een werkje omdat zo mooi weer voor elkaar te krijgen. Je bent een topper!

Con
4 jaar geleden

Wat een prachtige verzameling lekkers! Dank ie wel Mandy voor het organiseren van de superleuke swiepswoepswap, en dat je al het werk dat je er aan hebt met een hopelijk grote glimlach doet. Ik doe volgende keer weer graag mee!

Geert-Jan Schipper
4 jaar geleden

Die rendang dus, die kan ik niet vinden en die Moet ik dus volgende week maken, heb diegene zelfs al als vriend en nu weet ik nog steeds niet hoe ze heet, daarom wordt waarschijnlijk ook geen foodblogger, raak ik helemaal van m'n Swiep'ropot.

Geert-Jan Schipper dus
4 jaar geleden

Wordt het waarschijnlijk dus niks met mij als foodblogger wilde ik dus sturen en halverwege die zin...