Inspiratie januari 2020

Gepubliceerd op 1 februari 2020 om 16:41

Bijna.... bíjna hebben we die 100 deelnemers aangetikt in januari. Maar ook al is dat nèt niet gelukt, met 94 deelnemers kan ik de januari-editie van de swiepswoepswap toch moeilijk iets anders dan een groot succes noemen!
Super trots ben ik op iets dat als grapje begon, inmiddels is uitgegroeid tot een foodblogswap van serieus formaat. En wat zijn er weer een hoop heerlijke gerechten gekookt en gebakken!
Op Instagram kun je via de hashtag #swiepswoepswap alle geswiepte (ja, dat is een woord) recepten zien. Vele swoepers (ja, ook dat is een woord) hebben vervolgens ook een blog geschreven over hun swiepswoepswap-bijdrage van januari. De links naar enkele van die recepten kun je in onderstaand overzicht vinden.

Ikzelf had de eer om deze maand iets te koken van Jutri Herman die haar Instagramaccount @juutlovesfood vol heeft staan met de prachtigste creaties. Maar ja, waar vind je in hemelsnaam in januari de voor Jutri zo herkenbare eetbare bloemetjes? Dat werd nog een hele zoektocht, kan ik jullie vertellen. Maar ik ben uiteindelijk heel trots op deze salade met avocado, komkommer, radijsjes, paarse worteltjes, gele bietjes en...ehm...wellicht niet zo heel erg eetbare bloemetjes van de bloemist bij mij aan de overkant. Geïnsprireerd op de confettisalade van Jutri.

Swiep swoep swap-recepten van januari

Reactie plaatsen

Reacties

Con
4 jaar geleden

Wow Mandy wat prachtig al die swapper gerechten bij elkaar. Wat een werk heb je eraan gehad, respect!
Ik kijk nu al uit naar de maart swiepswoepswap, ik ga me snel opgeven!
Liefs, Con