Be.So.Different

Gepubliceerd op 14 april 2018 om 17:45

Bij een uitstapje naar Rotterdam, mag een bezoekje aan de Pannekoekstraat zeker niet ontbreken. Deze gezellige winkelstraat in het Mauritskwartier biedt een compleet aanbod voor het betere shopwerk. Trendy boetiekjes, vintage-shops, hippe woonwinkels en genoeg mogelijkheden om neer te strijken voor koffie, lunch of borrel.
Mijn favoriete kledingwinkel in Rotterdam bevindt zich halverwege deze straat: Be.So.Different 


Be.So.Different opende vijf jaar geleden haar deuren in de toen nog veel minder bekende Pannekoekstraat. De straat werd al snel populairder bij het grote publiek en steeds meer mensen wisten daarmee ook BSD te vinden. Eigenaresse Brenda Dickhoff en haar team bieden een frisse, trendy en betaalbare collectie die maandelijks met nieuwe items wordt aangevuld.
Wat mij naast de super leuke kleding heel erg aanspreekt, is de persoonlijke sfeer die de dames in de winkel hebben weten neer te zetten. Het gezellige praatje voor iedereen die de drempel van hun pas gerenoveerde winkel binnenstapt, maakt dat ik me bijna tussen vriendinnen waan. En het feit dat ze het me ook eerlijk vertellen wanneer iets me niet staat, versterkt dat gevoel alleen maar. Niets is zo vervelend dan thuiskomen met door de verkoopster aangeprate miskopen.

Brenda kiest ervoor om een aantal kledingmerken als basis voor de winkel te gebruiken en dit verder aan te vullen met bijzondere items die zij eens per maand inkoopt in o.a. Parijs en Amsterdam. Wanneer kledingstukken uitverkocht zijn, worden deze niet opnieuw besteld. Zo blijft de collectie wisselend en up-to-date. 
Be.So.Different heeft handig gebruik gemaakt van enorme kracht van social media. Dagelijks posten zij op Facebook of Instagram een foto met hun eigen outfit of the day. Dit heeft mij er al meerdere keren toe overgehaald om even een stukje om te fietsen om een bepaald item in het echt te kunnen zien (en in mijn geval, meestal dan ook te kopen). 

Naast de leuke kleding, worden er ook sieraden, tassen, schoenen en zelfs accessoires voor in huis verkocht. Nu mijn lief er nog van zien te overtuigen dat wij de lamp op de foto echt MOETEN hebben. 


En mocht ik je nou niet hebben weten te overtuigen om een bezoekje aan de winkel (en de gezellige Pannekoekstraat) te brengen, dan kun je deze leuke items ook scoren in de webshop! https://www.besodifferent.nl/ 

Openingstijden Be.So.Different:
maandag: gesloten
di, wo, do: 10:00 - 18:00
vrijdag: 10:00 - 20:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: 12:00 - 17:00

Be.So.Different
Pannekoekstraat 39A
3011 LC Rotterdam
010-2362395
info@besodifferent.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Ria deWit Rietveld
een jaar geleden

ik wil graag een cotaliges