2Close fashion

Gepubliceerd op 5 april 2018 om 20:00

De Vlietlaan (op de grens tussen Kralingen en Crooswijk) is tegenwoordig steeds meer 'hot and happening' op winkelgebied. Sinds Jordy's Bakery er een jaar geleden zijn deuren opende, weten steeds meer mensen ook dit stukje van Rotterdam te vinden. Op het punt waar de Oudedijk overgaat in de Vlietlaan is sinds enkele maanden 2Close fashion gevestigd. 


Eigenaressen Annemarie en Esther openden deze gezellige shop in december van het vorige jaar. Na bijna 5 jaar op fairs en markten (zoals de Swan Market) te hebben gestaan, waren zij wel toe aan een nieuwe uitdaging. Hun collectie bestaat uit fleurige en draagbare mode en is daarnaast ook nog eens heel fijn voor de portemonnee. Het jurkje wat ik op de foto aan heb, maakte dat de vraag 'Ben jij zo afgevallen joh?' mij de afgelopen week ineens wel heel vaak gesteld werd. Naast leuke kleding, kun je bij 2Close ook terecht voor hippe accessoires, sieraden van o.a. My Jelwellery, cadeauartikelen èn een gezellig praatje met de dames. En als je de deur niet uit wilt...bezoek dan de webshop https://www.2close.nl/ 

Reactie plaatsen

Reacties

Titia
3 jaar geleden

ik was heerlijk door jouw prachtige website aan het struinen toen ik deze pagina tegenkwam. omdat jij er altijd zo leuk uitziet was ik heel benieuwd naar de winkel waar je die jurkjes koopt. Alleen toen ik op de website klikte kwam ik uit op een arabische hijskraanwebsite ?! denk niet dat je daar kan slagen voor fleurige jurkjes :-) wellicht even de link checken. of zijn ze misschien niet meer actief?