Fotofabriek.nl

Gepubliceerd op 15 augustus 2018 om 10:26

In het najaar beginnen wij meestal al met het maken van plannen voor de zomervakantie. Waar gaan we heen? Wat gaan we doen? De voorpret is vaak bijna net zo leuk als de vakantie zelf (met de nadruk op bijna natuurlijk). 
Stedentripjes, wintersport of verre reizen, wij zijn overal voor in. Nou ja, kamperen blijkt niet meer zo aan ons besteed te zijn (lees: voor ons geen gedoe meer met tenten opzetten, lekke luchtbedden of met een toiletrol onder je arm naar de wc).
 

Vakanties gaan veel te snel...
Dit jaar besloten we naar Sri Lanka te gaan. En als je daar dan toch bent, dan moet je eigenlijk ook wel 'even' naar de Malediven (da's vanaf Sri Lanka maar een uurtje vliegen namelijk). Het werd een prachtige reis. Sri Lanka is nog niet zo verpest door het toerisme zoals Thailand bijvoorbeeld en op de Malediven moesten we elkaar regelmatig knijpen om te controleren of we wel echt op dat paradijselijke witte strand (inclusief palmbomen en een azuurblauwe zee) stonden. Maar zoals aan alle leuke dingen, kwam ook aan deze vakantie weer een eind. En blijkbaar zeg ik zo tegen het einde van zo'n reis dan steevast: 'Jammer hè, je kijkt er zo lang naar uit en voor je het weet is het weer voorbij' (en reageert vriendlief dan altijd met de woorden: 'ik wíst dat je dat zou zeggen'). 

Gelukkig hebben we de foto's nog...
Ik maak na elke vakantie wel een mooi fotoboek of ik druk wat mooie foto's af om in te lijsten. Toen Fotofabriek.nl mij onlangs benaderde of ik het leuk zou vinden om een afdruk op canvas te ontvangen en daar een stukje over te schrijven, hoefde ik ook niet lang na te denken. Ik had al wel gehoord van fotofabriek, maar er zelf nog niet eerder iets besteld en was erg benieuwd.
Een kijkje op hun website leerde mij dat eigenlijk alles mogelijk is op het gebied van het afdrukken van foto's. Van fotoafdrukken tot wanddecoraties, fotoboeken, kalenders, et cetera. Ze beloven 100% kwaliteitsgarantie voor een goede prijs en een snelle levertijd (omdat Fotofabriek de kortste productietijd van Nederland schijnt te hebben). En vanaf €35,- hoef je geen verzendkosten meer te betalen. Klinkt top allemaal, maar laten we eerst maar eens kijken of ze deze beloften waar kunnen maken.

 

Ik voel een canvasje aankomen...
Ik hoefde niet lang na te denken welke foto ik op canvas wilde laten afdrukken. Deze foto van ons samen op een zandbank op de Malediven was er één zoals je ziet op van die reclameposters (dat werd ons later ook letterlijk gevraagd...of we niet stiekem voor een poster stonden). Het bestellen van de afdruk op canvas ging heel makkelijk. Het menu op de website is overzichtelijk en wijst zich vanzelf. Na het maken van keuzes betreffende het materiaal en de afmetingen, word je doorgestuurd naar de online editor waarmee je de afbeelding helemaal naar jouw wensen kunt bewerken. Je kunt overigens ook kiezen voor een collage van meerdere foto's. 

 

Dat is snel...het lijkt Fotofabriek.nl wel...
Twee dagen later werd mijn canvasje al bezorgd. Ik heb geen idee of Fotofabriek daarmee sneller is dan andere aanbieders, maar ik vond het snel. En nog belangrijker, ik ben super blij met het eindresultaat. De foto is haarscherp, helder van kleur en doet me weer even terugverlangen naar onze prachtige reis. Bedankt Fotofabriek! 

 

Ook zo'n mooie afdruk op canvas?  Kijk dan snel op  www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-canvas 

Ook voor fotoboeken, kalenders, agenda's of afdrukken op verschillende materialen kun je terecht bij www.fotofabriek.nl 

Winactie:

Via www.instagram.com/mandyandmore.nl
kun je tot 20 augustus kans maken om een canvasafdruk van 20X30 te winnen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.