Home » And More » Swiepswoepswap » Aanmelden mei

Aanmelden mei

Gepubliceerd op 29 april 2021 om 11:03

Heeejjjj, super leuk dat jij je (weer) wilt aanmelden voor de Swiepswoepswap. De elfde editie alweer van deze gezellige foodblogswap! Er gaat, t.o.v. de vorige keren, echter wel iets veranderen...

Want voordat ik ten onder ga aan mijn eigen succes, heb ik besloten dat ik een maximum van 100 deelnemers ga instellen.

En ik ga vanaf nu een kleine bijdrage vragen voor je deelname. Ik heb het 10 keer met heel veel plezier 'gratis en voor niets' gedaan, maar er gaat zoveel tijd in zitten dat ik het wel geoorloofd vond om er ook iets aan over te houden. En ik beloof jullie dat ik daar later de horeca weer van ga sponsoren :-)

Mocht je bovenstaande nou belachelijk vinden, even goede vrienden natuurlijk.

Wat leuk dat je (weer) meedoet aan de gezelligste foodblogswap van Nederland. Zodra je betaling (o.v.v. je Instagramnaam) binnen is, is je deelname een feit. Doe je voor het eerst mee met de swiepswoepswap? Vul dan ook het inschrijfformulier in. Als je al vaker meegedaan hebt hoeft dit niet meer.

Doe je voor het eerst mee met de swiepswoepswap? Vul dan ook dit inschrijfformulier in zodat ik rekening kan houden met jouw wensen en voorkeuren. En verder is het handig om nog even de 'spelregels' door te lezen, zodat je weet wat je kunt verwachten (en dan heb ik ze niet voor niks geschreven, haha).
« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.