Home » And More » Samenwerken » Kerstactie voor de voedselbank

Kerstactie voor de Voedselbank

Kerst is bij uitstek de tijd om stil te staan bij alles wat er mooi en fijn is en daar dankbaar voor te zijn. Uit onderzoek is trouwens gebleken dat ‘dankbaar zijn’ je een gelukkiger en gezonder mens maakt, dussss....

En hoewel Kerstmis er dit jaar zonder twijfel anders uit zal zien dan we gewend zijn, zal er genoeg overblijven om dankbaar voor te zijn. Oké, dat kerstdiner samen met de hele familie aan één tafel (of zelfs in één huis) gaat niet lukken, maar hoe bijzonder is het dat opa’s en oma’s er tegenwoordig via ‘Zoom’ of ‘Skype’ toch bij kunnen zijn? En de perfecte kerstcadeaus shop je gewoon vanuit je luie stoel! Wat wellicht minder gezellig is dan in een met kerstlichtjes verlichte winkelstraat, maar het levert wel veel minder stress (en corona) op. En je mag je pyjama aanhouden. Ik zie eigenlijk alleen maar voordelen. Enne, heb je nou geen idee wat je moet bestellen? Ik schreef eerder een artikel vol met leuke suggesties met kerstcadeautjes voor foodies


In het kader van 'geven is fijner dan ontvangen' zal ik alle commissie die ik in de week van 13 t/m 20 december via de zogeheten affiliate links* op mijn website ontvang volledig aan de Voedselbank doneren. Dussss.... Was jij toch al van plan om jouw kerstcadeaus bij Bol.com te bestellen, doe dit dan via deze link. Jij betaalt er niets extra's voor, maar je helpt de Voedselbank er wel mee.

Kerst 2020Kerst 2020

Deze actie is een persoonlijk initiatief (en dus geen samenwerking met Bol.com en/of de Voedselbank).  Help jij mij mee om deze actie tot een succes te maken? Zegt het voort, zegt het voort :-)

* Op mijn website staan verschillende links naar artikelen die bij Bol.com besteld kunnen worden.Het gaat hier om mijn persoonlijke favoriete (meestal food gerelateerde) producten. Wanneer je via deze links iets bij mijn vrienden van Bol.com bestelt, ontvang ik via het partnerprogramma van Bol.com een klein percentage van het aankoopbedrag. Jij betaalt hier uiteraard niks extra's voor.

Als je erop let, zul je zien dat deze zogenoemde affiliate links door heel veel van mijn collega (food)bloggers gebruikt worden. Het is een makkelijke manier om iets extra's te kunnen verdienen met je website (dit is bij mij overigens minimaal).